Besplatna dostava
Dom| vape uređaj| tornado 15000| RandM Disposable Vape - Fumot RandM Tornado 15000 Vape uređaj s baterijom i ejuice zaslonom verzija 2 N6ZTB36 bujni led

RandM Disposable Vape - Fumot RandM Tornado 15000 Vape uređaj s baterijom i ejuice zaslonom verzija 2 N6ZTB36 bujni led

Model: : N6ZTB36

Standardna cijena Cijena nedostupna
  • 2%
  • 5%
powerby cards

fumot randm tornado 15000 punjivi je jednokratni vape uređaj koji dolazi s baterijom i zaslonom razine tekućine. sadrži 25 ml 2/5% solne tekućine i isparava do 15000 udisaja. postoji 41 okus koji možete odabrati. priključak za punjenje na dnu uređaja jamči da ćete potrošiti posljednju kap tekućine u spremniku cijelo vrijeme.

Fumot randm tornado 15000 jednokratni uređaj značajke:
- 2/5% nikotinske soli.
- 25 ml e-tekućine.
- mrežasta zavojnica
- punjiva baterija
- integrirana baterija od 850mah.
- Dostupan 41 okus.
- 10 komada u kutiji za prikaz.
- 160 komada u kutiji.

Novi proces dostave i obavijesti o praćenju

 

Ponosimo se brzom obradom vaše narudžbe, a većina narudžbi napusti naš pogon za manje od 24 sata. U razdobljima velike potražnje obrada može potrajati i do 72 sata. Koristimo pouzdanu mrežu dostave za vape mailove kako bismo osigurali brzu dostavu vaših paketa.

 

Prilikom naplate dobit ćete način dostave i procijenjeno vrijeme isporuke, koji mogu varirati ovisno o vašoj lokaciji i lokalnom pružatelju usluga. E-pošta za praćenje automatski će vam biti poslana kada narudžba završi s obradom u našem objektu.

 

*Imajte na umu da su sva vremena prijevoza procjena i ne uključuju vikende ili praznike.

 

Ako se nalazite na srednjem zapadu ili istočnoj polovici SAD-a, vaša narudžba može proći proces dostave u 2 koraka.

 

Kako biste optimizirali uštede i uštedjeli na troškovima dostave, razmislite o kupnji narudžbe u velikim količinama.

 

PUDOpoint - Mogućnost preuzimanja u lokalnoj tvrtki

 

Ponosni smo što radimo s PUDOpointom kako bismo ponudili praktičan i siguran šalter za preuzimanje u lokalnoj tvrtki u vašoj blizini!

 

Naš tim će poslati vaš paket na PUDO lokaciju koju ste odabrali prilikom naplate na temelju pretraživanja poštanskog broja. Nakon što je narudžba isporučena na lokaciju tvrtke, primit ćete obavijest e-poštom da je spremna za preuzimanje s lokacijom adrese, brojem narudžbe i radnim vremenom tvrtke.

 

Pakete možete preuzeti u vrijeme i na mjestu koje vam odgovara, a da ne brinete o paketima koji vam ostaju pred vratima dok ste vani!

 

Pokrivenost nove usluge

 

Možda ćete vidjeti da ne možemo isporučivati nekim od naših kupaca, uglavnom zbog logističkih ograničenja ili nedostatka usluga regionalnog prijevoznika u određenim područjima u kontinentalnom dijelu SAD-a. Međutim, naša mreža dostave od 20+ lokalnih regionalnih prijevoznika širi se svaki tjedan pa se prijavite za primanje obavijesti kada vam ponovno budemo mogli slati!

 

Ako ne možemo poslati na vaše odredište, na blagajni će biti prikazana obavijest. Obavezno provjerite naš alat za provjeru poštanskih brojeva i prijavite se za obavijesti. Nadalje, javite nam se kasnije jer svaki tjedan dodajemo pokrivenost uslugama.

 

Potrebna usluga potpisa odrasle osobe

 

U skladu sa saveznom jurisdikcijom i zakonima, sve narudžbe putem vape pošte zahtijevat će upotrebu potvrde potpisa odrasle osobe (21+) prilikom isporuke za pakete koji sadrže proizvode povezane s e-cigaretama. Da bi primio ovaj paket, primatelj mora pokazati ispravan službeni identifikacijski dokument s fotografijom zaposleniku za dostavu radi potvrde dobi.

 

Usluga Adult Signature zahtijeva dodatnu naknadu od 7 USD, a cijene će se odraziti tijekom procesa naplate. Ako vam više odgovara, možemo poslati vašu opremu za vape na poslovnu adresu. Ne možemo slati na poštanske pretince.

 

Rokovi otpreme i rukovanja

 

Obrada može potrajati od 24 do 72 radna sata prije nego što se otpremi za sve narudžbe. Nakon razdoblja obrade, korisniku će se automatski poslati e-pošta za praćenje kako bi se potvrdilo da je paket u završnoj fazi ispunjavanja. Način dostave i procijenjeno vrijeme isporuke bit će navedeni prilikom naplate, ovisno o vašoj lokaciji.

 

Međunarodni paketi - Procjena nije dostupna, praćenje će pokazati kretanje iz našeg pogona, a zatim kada stigne u vašu zemlju (ako niste primili ažuriranja, kontaktirajte svoju lokalnu carinsku agenciju).

 

Napomena: tijekom užurbane blagdanske sezone ili porasta prodaje obrada može potrajati do 5 radnih dana. Naš tim svakodnevno naporno radi kako bi osigurao da kupci dobiju pakete što je prije moguće, stoga jako cijenimo vaše strpljenje.

 

Narudžbe obrađujemo od 8:00 PST do 16:00 PST od ponedjeljka do petka. Dostavljači ne obrađuju narudžbe vikendom i Praznici.

 

Vratiti pošiljatelju

 

Sve usluge ponovnog slanja su prema vlastitom nahođenju randmvapehrvatska.

 

Ako nam se paket vrati zbog adrese koja se ne može isporučiti, kao što je netočna ili nepotpuna adresa, nismo obavezni izdati povrat novca ili poslati zamjensku robu o našem trošku. Ako nam se roba vrati u našem objektu, bit će ponuđen povrat novca umanjen za poštanske troškove.

 

Ako se paket vrati pošiljatelju jer prijevoznik nije mogao preuzeti potpis odrasle osobe i dokaz o osobnom dokumentu, randmvapehrvatska zadržava pravo odbiti 15 USD naknade za obnovu zaliha od povrata narudžbe. Nadalje, randmvapehrvatska zadržava pravo ponovnog slanja zamjenske narudžbe tek nakon što nam se originalni paket vrati i obradi te nismo obvezni ponovno ga poslati o našem trošku.

 

Državni propisi

 

Narudžbe sa zabranjenim artiklima bit će uklonjene i poništene iz narudžbe, pod uvjetom da će cijela narudžba biti otkazana i vraćen novac, dok će ostatak paketa biti obrađen normalno.

 

Sva Vape prodaja je ograničena na sljedeće lokacije i može se proširiti na druga područja koja nisu ovdje navedena:

 

Države - Arkansas, Maine, Oregon, Utah i Vermont

Gradovi - San Francisco, Anchorage

 

Prodaja E-tekućine s okusom ograničena je na sljedeće lokacije i može se proširiti na druga područja koja nisu ovdje navedena:

 

Države - New York, New Jersey, Massachusetts, Rhode Island

Gradovi - Chicago, Washington DC

 

Napominjemo da navedeni popis ograničenja nije konačan. Ograničenja se mogu razlikovati ovisno o državi i mogu se proširiti na različite kategorije proizvoda unutar svake jurisdikcije u cijeloj zemlji. Osim toga, korištenje kupona može biti ograničeno zbog ograničenja specifičnih za jurisdikciju.

 

Međunarodni nalozi

 

Ako vaša država/država nije navedena tijekom procesa naplate, trenutno ne možemo prihvatiti plaćanje iz vaše zemlje niti poslati u nju.

 

Navedeni su svi prodani proizvodi neće se automatski pretvoriti u vašu lokalnu valutu. randmvapehrvatska nije odgovoran za bilo kakve naknade za konverziju povezane s međunarodnim narudžbama.

Sve carine, porezi, PDV i naknade povezane s uslugom dostave nisu pokrivene i kupci su odgovorni za ta plaćanja. Nadalje, randmvapehrvatska nije odgovoran za pakete koje su zaplijenile ili zaustavile vlasti, niti za bilo kakve naknade koje su potrebne za međunarodne obveze.

 

Iz bilo kojeg razloga zbog kojeg je paket imao bilo kakve dodatne troškove dostave, kao što je odbijenica od strane carine, isporuka na pogrešnu adresu ili slanje natrag pošiljatelju od strane kupca, dodatni trošak podliježe odbitku od izvorne uplate.

 

Preporučujemo da kontaktirate lokalne vlasti za više pravila i propisa u vezi s elektroničkim cigaretama i proizvodima za vaping.

 

Izgubljeni i neisporučeni paketi

 

Izgubljeni ili neisporučeni paketi nisu odgovornost randmvapehrvatskaa , a sve probleme koji proizlaze iz neprimljenih paketa mora riješiti kupac, uz pomoć prijevoznika treće strane. randmvapehrvatska nastoji održavati i rješavati takve probleme, a svi pogrešni problemi s otpremom moraju se prijaviti unutar 48 sati od zadnjeg ažuriranja praćenja.

 

randmvapehrvatska neće biti odgovoran za pakete koji su prikazani kao isporučeni kada se šalju prijevoznicima treće strane. Sve probleme koji se pojave s takvim pošiljkama koje su označene kao isporučene kupac mora riješiti s tvrtkom za otpremu treće strane.

 

Imajte na umu da će pogrešne i nepotpune adrese koje unese korisnik uzrokovati kašnjenja, povrate i druge probleme koji će utjecati na uspješnu dostavu vaše narudžbe. randmvapehrvatska nije odgovoran za sve troškove povezane s pogrešnim i netočnim slanjem adrese koju je unio korisnik.

 

Kako se isporučuju zamjenski dijelovi?

 

Sve zamjenske pošiljke i pošiljke pod jamstvom šalju se standardnom dostavom.

RandM Vape Zagreb - Fumot RandM Tornado 15000 Vape uređaj s baterijom i zaslonom za ejuice verzija 1 N6ZTB30 ružičasta limunada €30.65 RandM Vape Zagreb - Fumot RandM Tornado 15000 Vape uređaj s baterijom i zaslonom za ejuice verzija 1 N6ZTB30 ružičasta limunada RandM Disposable Vape - Fumot RandM Tornado 15000 Vape uređaj s baterijom i ejuice zaslonom verzija 2 N6ZTB45 plava razz trešnja RandM Disposable Vape - Fumot RandM Tornado 15000 Vape uređaj s baterijom i ejuice zaslonom verzija 2 N6ZTB45 plava razz trešnja €30.65
Paypal Visa Payments
Autorsko pravo © 2024 Randmvapehrvatska.

UPOZORENJE: Proizvodi koji se prodaju na   Randmvapehrvatska.com može sadržavati nikotin, kemikaliju koja izaziva veliku ovisnost. Proizvodi ponuđeni na web stranici nisu namijenjeni za upotrebu od strane maloljetnika mlađih od 18 godina, trudnica ili dojilja, osoba s kardiovaskularnim problemima, osoba s poremećajima napadaja ili bilo koga tko bi trebao izbjegavati korištenje duhanskih ili nikotinskih proizvoda iz medicinskih razloga. Elektroničke cigarete uvijek držite izvan dohvata djece.

Novi proces dostave i obavijesti o praćenju

 

Ponosimo se brzom obradom vaše narudžbe, a većina narudžbi napusti naš pogon za manje od 24 sata. U razdobljima velike potražnje obrada može potrajati i do 72 sata. Koristimo pouzdanu mrežu dostave za vape mailove kako bismo osigurali brzu dostavu vaših paketa.

 

Prilikom naplate dobit ćete način dostave i procijenjeno vrijeme isporuke, koji mogu varirati ovisno o vašoj lokaciji i lokalnom pružatelju usluga. E-pošta za praćenje automatski će vam biti poslana kada narudžba završi s obradom u našem objektu.

 

*Imajte na umu da su sva vremena prijevoza procjena i ne uključuju vikende ili praznike.

 

Ako se nalazite na srednjem zapadu ili istočnoj polovici SAD-a, vaša narudžba može proći proces dostave u 2 koraka.

 

Kako biste optimizirali uštede i uštedjeli na troškovima dostave, razmislite o kupnji narudžbe u velikim količinama.

 

PUDOpoint - Mogućnost preuzimanja u lokalnoj tvrtki

 

Ponosni smo što radimo s PUDOpointom kako bismo ponudili praktičan i siguran šalter za preuzimanje u lokalnoj tvrtki u vašoj blizini!

 

Naš tim će poslati vaš paket na PUDO lokaciju koju ste odabrali prilikom naplate na temelju pretraživanja poštanskog broja. Nakon što je narudžba isporučena na lokaciju tvrtke, primit ćete obavijest e-poštom da je spremna za preuzimanje s lokacijom adrese, brojem narudžbe i radnim vremenom tvrtke.

 

Pakete možete preuzeti u vrijeme i na mjestu koje vam odgovara, a da ne brinete o paketima koji vam ostaju pred vratima dok ste vani!

 

Pokrivenost nove usluge

 

Možda ćete vidjeti da ne možemo isporučivati nekim od naših kupaca, uglavnom zbog logističkih ograničenja ili nedostatka usluga regionalnog prijevoznika u određenim područjima u kontinentalnom dijelu SAD-a. Međutim, naša mreža dostave od 20+ lokalnih regionalnih prijevoznika širi se svaki tjedan pa se prijavite za primanje obavijesti kada vam ponovno budemo mogli slati!

 

Ako ne možemo poslati na vaše odredište, na blagajni će biti prikazana obavijest. Obavezno provjerite naš alat za provjeru poštanskih brojeva i prijavite se za obavijesti. Nadalje, javite nam se kasnije jer svaki tjedan dodajemo pokrivenost uslugama.

 

Potrebna usluga potpisa odrasle osobe

 

U skladu sa saveznom jurisdikcijom i zakonima, sve narudžbe putem vape pošte zahtijevat će upotrebu potvrde potpisa odrasle osobe (21+) prilikom isporuke za pakete koji sadrže proizvode povezane s e-cigaretama. Da bi primio ovaj paket, primatelj mora pokazati ispravan službeni identifikacijski dokument s fotografijom zaposleniku za dostavu radi potvrde dobi.

 

Usluga Adult Signature zahtijeva dodatnu naknadu od 7 USD, a cijene će se odraziti tijekom procesa naplate. Ako vam više odgovara, možemo poslati vašu opremu za vape na poslovnu adresu. Ne možemo slati na poštanske pretince.

 

Rokovi otpreme i rukovanja

 

Obrada može potrajati od 24 do 72 radna sata prije nego što se otpremi za sve narudžbe. Nakon razdoblja obrade, korisniku će se automatski poslati e-pošta za praćenje kako bi se potvrdilo da je paket u završnoj fazi ispunjavanja. Način dostave i procijenjeno vrijeme isporuke bit će navedeni prilikom naplate, ovisno o vašoj lokaciji.

 

Međunarodni paketi - Procjena nije dostupna, praćenje će pokazati kretanje iz našeg pogona, a zatim kada stigne u vašu zemlju (ako niste primili ažuriranja, kontaktirajte svoju lokalnu carinsku agenciju).

 

Napomena: tijekom užurbane blagdanske sezone ili porasta prodaje obrada može potrajati do 5 radnih dana. Naš tim svakodnevno naporno radi kako bi osigurao da kupci dobiju pakete što je prije moguće, stoga jako cijenimo vaše strpljenje.

 

Narudžbe obrađujemo od 8:00 PST do 16:00 PST od ponedjeljka do petka. Dostavljači ne obrađuju narudžbe vikendom i Praznici.

 

Vratiti pošiljatelju

 

Sve usluge ponovnog slanja su prema vlastitom nahođenju randmvapehrvatska.

 

Ako nam se paket vrati zbog adrese koja se ne može isporučiti, kao što je netočna ili nepotpuna adresa, nismo obavezni izdati povrat novca ili poslati zamjensku robu o našem trošku. Ako nam se roba vrati u našem objektu, bit će ponuđen povrat novca umanjen za poštanske troškove.

 

Ako se paket vrati pošiljatelju jer prijevoznik nije mogao preuzeti potpis odrasle osobe i dokaz o osobnom dokumentu, randmvapehrvatska zadržava pravo odbiti 15 USD naknade za obnovu zaliha od povrata narudžbe. Nadalje, randmvapehrvatska zadržava pravo ponovnog slanja zamjenske narudžbe tek nakon što nam se originalni paket vrati i obradi te nismo obvezni ponovno ga poslati o našem trošku.

 

Državni propisi

 

Narudžbe sa zabranjenim artiklima bit će uklonjene i poništene iz narudžbe, pod uvjetom da će cijela narudžba biti otkazana i vraćen novac, dok će ostatak paketa biti obrađen normalno.

 

Sva Vape prodaja je ograničena na sljedeće lokacije i može se proširiti na druga područja koja nisu ovdje navedena:

 

Države - Arkansas, Maine, Oregon, Utah i Vermont

Gradovi - San Francisco, Anchorage

 

Prodaja E-tekućine s okusom ograničena je na sljedeće lokacije i može se proširiti na druga područja koja nisu ovdje navedena:

 

Države - New York, New Jersey, Massachusetts, Rhode Island

Gradovi - Chicago, Washington DC

 

Napominjemo da navedeni popis ograničenja nije konačan. Ograničenja se mogu razlikovati ovisno o državi i mogu se proširiti na različite kategorije proizvoda unutar svake jurisdikcije u cijeloj zemlji. Osim toga, korištenje kupona može biti ograničeno zbog ograničenja specifičnih za jurisdikciju.

 

Međunarodni nalozi

 

Ako vaša država/država nije navedena tijekom procesa naplate, trenutno ne možemo prihvatiti plaćanje iz vaše zemlje niti poslati u nju.

 

Navedeni su svi prodani proizvodi neće se automatski pretvoriti u vašu lokalnu valutu. randmvapehrvatska nije odgovoran za bilo kakve naknade za konverziju povezane s međunarodnim narudžbama.

Sve carine, porezi, PDV i naknade povezane s uslugom dostave nisu pokrivene i kupci su odgovorni za ta plaćanja. Nadalje, randmvapehrvatska nije odgovoran za pakete koje su zaplijenile ili zaustavile vlasti, niti za bilo kakve naknade koje su potrebne za međunarodne obveze.

 

Iz bilo kojeg razloga zbog kojeg je paket imao bilo kakve dodatne troškove dostave, kao što je odbijenica od strane carine, isporuka na pogrešnu adresu ili slanje natrag pošiljatelju od strane kupca, dodatni trošak podliježe odbitku od izvorne uplate.

 

Preporučujemo da kontaktirate lokalne vlasti za više pravila i propisa u vezi s elektroničkim cigaretama i proizvodima za vaping.

 

Izgubljeni i neisporučeni paketi

 

Izgubljeni ili neisporučeni paketi nisu odgovornost randmvapehrvatskaa , a sve probleme koji proizlaze iz neprimljenih paketa mora riješiti kupac, uz pomoć prijevoznika treće strane. randmvapehrvatska nastoji održavati i rješavati takve probleme, a svi pogrešni problemi s otpremom moraju se prijaviti unutar 48 sati od zadnjeg ažuriranja praćenja.

 

randmvapehrvatska neće biti odgovoran za pakete koji su prikazani kao isporučeni kada se šalju prijevoznicima treće strane. Sve probleme koji se pojave s takvim pošiljkama koje su označene kao isporučene kupac mora riješiti s tvrtkom za otpremu treće strane.

 

Imajte na umu da će pogrešne i nepotpune adrese koje unese korisnik uzrokovati kašnjenja, povrate i druge probleme koji će utjecati na uspješnu dostavu vaše narudžbe. randmvapehrvatska nije odgovoran za sve troškove povezane s pogrešnim i netočnim slanjem adrese koju je unio korisnik.

 

Kako se isporučuju zamjenski dijelovi?

 

Sve zamjenske pošiljke i pošiljke pod jamstvom šalju se standardnom dostavom.

Product Inquiry Popup

Size Guide

This is a standardised guide to give you an idea of what size you will need, however some brands may vary from these conversions.

Ready to Wear Clothing

Size XXS - XS XS - S S - M M - L L - XL XL - XXL
UK 6 8 10 12 14 16
US 2 4 6 8 10 12
Italy (IT) 38 40 42 44 46 48
France (FR/EU) 34 36 38 40 42 44
Denmark 32 34 36 38 40 42
Russia 40 42 44 46 48 50
Germany 32 34 36 38 40 42
Japan 5 7 9 11 13 15
Australia 6 8 10 12 14 16
Korea 33 44 55 66 77 88
China 160/84 165/86 170/88 175/90 180/92 185/94
Jeans 24-25 26-27 27-28 29-30 31-32 32-33